CURRATED: DOUBLE EYE by Sian Kristoffersen & Marianne Hesselbjeg

DOUBLE EYE by Sian Kristoffersen & Marianne Hesselbjerg
at TTC Gallery 25. Mar.— 25. Apr. 2011 


”Double Eye” er titlen på Marianne Hesselbjerg og Sian Kristoffersens første fælles udstilling. De to repræsentere hver deres generation i dansk kunst og netop denne sammensætning på tværs af generationer er hoved ideen bag udstillingen.

TTC Gallery har længe været fascineret af de to kunstnere og har sat dem sammen ud fra en overbevisning om at netop denne kombination ville skabe et spændende kunstnerisk møde.

De to havde i midlertidigt inden udstillingen aldrig mødt hinanden ligesom de ikke havde stort kendskab til hinandens arbejde, dette stillede et ekstra krav til de to og deres arbejde med udstillingen. Samspillet imellem værkerne skulle diskuteres og koordineres for at få det optimale resultat i det intime udstillingsrum.

Det er der kommer en meget interessant udstilling ud af, og samtlige værker er udarbejdet specielt til denne begivenhed, se resultatet af Marianne Hesselbjergs værk der tager udgangspunkt i galleriet og dets navn og Sian Kristoffersens værk der inddrager vinduet i en fortolkning af solnedgangen.

Udstillingen er støttet af Staten Kunstråd.