CURRATED: VAR FORBI - TTC GALLERY 2006-2012 by Telefon Til Chefen

VAR FORBI - TTC GALLERY 2006-2012 currated by TTC / Telefon Til Chefen
at Charlottenborg 16. Nov. — 31. Dec. 2013 


Udstillingen viser værker af kunstnere der har været med til at skabe TTC Gallery siden 2006. Ligeledes vil der være launch på TTCs nyeste udgivelse, en kunstbog der ligesom udstillingen bærer titlen VAR FORBI TTC Gallery 2006-2012.??

TTC Gallery ?Siden 2006 har TTC Gallery vist kunst af unge og ofte ukendte kunstnere og været nogle af de første til seriøst at beskæftige sig med undergrundsfænomener som zines, self-publishing og andre projekter skabt ud fra D.I.Y (Do-It-Yourself ) tanken. ??

Igennem deres udstillinger har de tidligt opdaget og præsenteret kunstnere, der nu flere år efter, for alvor har bidt sig fast på den danske og internationale kunstscene. ?? ??

Udstillingen og udgivelsen VAR FORBI – TTC Gallery 2006-2012 samler op på galleriets aktiviteter i en spændende gruppeudstilling, der samtidig er en fortælling om en tid og et sted i det københavnske kunstliv.??De deltagende kunstnere har alle, som titlen antyder, været ”forbi” TTC Gallery og, ved en eller flere lejligheder, udstillet hos TTC.

Deltagende kunstnere:? Alex Lukas, ?Daniel Milan, ?E. B. Itso, ?Honza Zamojski?, Jesper Fabricius, ?Johan Nørgaard Pedersen, ?Kresten Lindskov, ?Luca Bjørnstjern, ?Mads Lindberg, ?Mads Westrup, Markus von Platen, ?Peter Larsen, ?Piotr Lakomy?, Simon Rasmussen?, Sylvester Hegner og ?Zven Balslev?

Kurateret af:?Telefon Til Chefen (Emil Alsbo & Simon Højbo)

read more